Tanssiteatteri Kramppi - Dracula-kauhumusikaali


perjantai 12. helmikuuta 2010

Mekkoo ja lepakkoo

Laura: Tällä viikolla me ei taideta olla parhaita ihmisiä kertomaan Draculan tämänhetkisestä tilanteesta. Vai mitäs mieltä olet Tiuku?
Tiuku: Niinpä. Me onnistuttiin molemmat olemaan poissa viime lauantain läpimenosta. Sä pääsit kuitenkin sunnuntaina koulukiertueen harjoituksiin, joten osaat varmaan kertoa siitä joitain päällimmäisiä tuntemuksia.
L: No. Vielä on vähän hiottavaa… Mulla on edelleen suuria ongelmia valssikohtauksessa sen hameen kanssa. Tuntuu, että mulla on jaloissa magneetti, joka vetää hametta puoleensa.
T: No ehkä ongelma helpottuu, kun saat multa lainaan kunnon tanssikengät.
L: Toivotaan niin. Kaikkein suurin pelko mulla on se, että saan hameen jotenkin repeämään. Se kun ei ole mulla käytössä varsinaisissa Draculan esityksissä, vaan näitä koulukiertueen esityksiä varten lontoolaisilta lainattu. Olisi inhottavaa rikkoa toisen esiintymisasu.

T: Hei mehän muuten tullaan esiintymään aika monille yläasteille Jyväskylän alueella. Kai me siis tullaan esiintymään myös sun koulullesi, vai?
L: Niin…
T: Ootko puhunut asiasta luokkakavereittesi kanssa?
L: Jouduin siirtämään yhden äikän esitelmän toiselle päivälle, kun meillä on silloin näitä koulukiertueen esityksiä. Asia siis tuli ilmi koko luokalle. Siitä asti on jo monena päivänä kyselty: ”Millon te siis nyt tuutte esittämään tänne sitä tanssi hommaa?”
T: Eli kiinnostusta siis löytyy.
L: No meidän luokka ainakin tykkää kaikesta, minkä takia ei tartte mennä tunneille.
T: Jotenkin yllättävää. :-)


L: Muuten meillähän oli myös kangasakrobatia harkat tällä viikolla. Mitäs sulle jäi siitä käteen?
T: Ihan hyvä fiilis… Mullahan on tuo ihastuttava korkeanpaikankammo aina mukana, joten laulaminen pää alaspäin hiukka hirvittää. Mutta eiköhän me siitä selvitä.
L: Ehdottomasti. Miia ja Viljahan lauloivat koko Syntyi eläin-kappaleen käsilläseisonnassa. Täytyy meidänkin selviytyä. Eihän meidän tarvitse käyttää itse roikkumisessa periaatteessa mitään lihaksia!

T: Ensi viikonloppuna on sitten ensimmäiset harkat Säykissä, meidän varsinaisella esiintymispaikalla. On aivan mahtava nähdä puitteet, missä tätä musikaalia tullaan esittää.
L: Ehkäpä Säykin tunnelmia sitten ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti