Tanssiteatteri Kramppi - Dracula-kauhumusikaali


perjantai 26. helmikuuta 2010

Kaksi viikkoa enskariin

(Toim. huom. tytöt kirjoittivat melko ajoissa nyt julkaistavan bloginsa)


L: Hyrr… kylmää! On ensimmäinen juttu mikä nyt tulee mieleen Finndomon tehdashallista.
T: Aika hyvin luonnehdittu, mutta onhan siellä paljon muutakin. Me ollaan nyt päästy jo kahtena viikonloppuna katsastamaan millainen tuo meidän tuleva esiintymispaikkamme on. Mitäs muuta sulle tulee mieleen kuin kylmyys?
L: Minulla ei ollut minkäänlaista aavistusta, siitä millainen tehdashalli on esiintymisympäristönä. Ainakaan en osannut odottaa sitä, mikä siellä sitten odotti.
Tilaa ainakin on. Meidän näyttämö on vain pieni kulma koko suuresta tehdashallista. Muuten siellä on autoja, talvisäilytyksessä olevia veneitä ja yksi talokin roikkuu hallin katosta. Näyttämölle pääsemme kulkemaan pitkää punaista mattoa pitkin! No entäs sun mielipide?
T: Esiintymispuitteet ovat kyllä mahtavat, vaikka vielä tätä kirjoittaessa ne ovat kesken. Luotan kuitenkin vakaasti siihen, että valmista tulee! Hallissa on nyt hieman likaista, mutta otamme rätit käteen ja eikun puunaamaan. Toivottavasti Antin lupaamat lämminpuhaltimet saapuvat paikalle lämmittämään viileitä olojamme!
L: Niitä kyllä kaivataan kipeästi! Tähän asti olemme harjoitelleet monta vaatekerrosta päällekkäin. Mutta kun alamme käyttää ohuita ihonvärisiä vesikasvipukujamme ja muita esitysvaatteita, niin voi tulla hiukan kylmä.
T: No eiköhän sinne vielä lämmitys saada. Näiden kahden Säykissä vietetyn viikonlopun aikana olemme treenanneet kohtauksia ja käyneet läpi sekä ensimmäisen että toisen näytöksen. Ensimmäinen menee jo vallan mainiosti, mutta toisen kanssa on vielä töitä… Mutta älkää hätäilkö, kaikki valmistuu ajallaan. Tosin pian on enää viikko enskariin.
L: Niin pianko jo?
T: Joo. Aika kuluu yllättävän nopeasti, kun on paljon tekemistä.
L: Mutta näyttämö on kesken, osa puvuista on vielä kankaina (kai kankaat on kuitenkin ostettu?), osissa kohtauksissa tuntuu olevan hiomista…
T: Hommaa taitaa riittää, joten luultavasti meidän pienistä kätösistämmekin on hyötyä.
L: Toisaalta jännitys ja pieni stressinpoikanenhan saavat ihmiset toimimaan vielä tehokkaammin.
T: Varmasti! Enää loppurutistus ja sitten enskariin! Jippii! Tätä on todella odotettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti